Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
padmin - 2021-10-18

A Lexus és a Marvel a nagysikerű, három Oscar-díjat bezsebelő Fekete Párduc után újabb szuperhősös film, a nagy várakozások övezte, hazánkban november 4-én debütáló Örökkévalók kapcsán is együttműködik.

A partnerség beharangozásaként el is készült két a Lexus és a Russo fivérek által rendezett reklámfilm, az egyikben a hamarosan a hazai márkakereskedésekbe is megérkező Lexus NX 450h+ plug in hibrid elektromos crossover, a másikban pedig az Európában nem forgalmazott IS 500 szegődik a mozifilmben Kingo szerepét megformáló Kumail Nanjani társául.

 

Vannak dolgok, amiket érdemes mindenáron megőrizni. Amennyiben te vagy a Kumail Nanjiani által játszott Kingo a Marvel Studios „Örökkévalók” című filmjéből, úgy a lenyűgöző új Lexus NX450h+ F SPORT ezek közé tartozik. A Marvel Studios „Örökkévalók” mozifilmjének exkluzív autóipari partnereként a Lexus a mai napon új marketingkampányt mutatott be „Parkolóhely” címet viselő kisfilmjével, amelyet a következő linken tekinthetnek meg: Exhilaration is Eternal | The All-New NX | Lexus Europe - YouTube

 

A meglehetősen fantáziadús rövidfilmben Kingónak egy nagyon is emberi problémával kell megbirkóznia, mielőtt csatlakozna a belvárosban zajló hatalmas csatához. Szuperhősünknek ugyanis parkolóhelyet kell találnia új Lexus NX
plug-in
hibrid elektromos modelljének – a vadonatúj prémium crossovernek, amely egyesíti az erőteljes formákat, az intuitív innovációs megoldásokat és a határtalan praktikumot. Mindez a „fantázia” birodalmában játszódik, ahol a prémium autógyártó és a filmgyártás egyik vezető szereplője összhangra talál. A Marvel Studios „Örökkévalók” című filmje a Marvel Moziverzum szuperhőseinek izgalmas, új csapatát, a Földön évezredek óta titokban élő, ősi földönkívülieket mutatja be. A „Bosszúállók: Végjáték” eseményei után játszódó történetben egy váratlan tragédia arra kényszeríti ezt a csapatot, hogy előbújjanak az árnyékból és újra egyesüljenek, hogy megvédjék az emberiséget ősi ellenségétől, a Deviánsoktól. A filmet Chloé Zhao rendezte, aki első színesbőrűként történelmet írt a legjobb rendezőnek járó Oscar-díj megnyerésével. Kumail Nanjiani mellett olyan sztárokat vonultat még fel az alkotás, mint Angelina Jolie, Gemma Chan, Richard Madden, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee és Kit Harington.

 

„A Lexusnál az elektrifikáció, az intuitív technológiák, a teljesítmény és a formák új korszakába léptünk, amely méltó az emberfeletti Örökkévalókhoz és küldetésükhöz, amely a jövőnk megóvása.” – avat be Brian Bolain, a Lexus globális marketingvezetője. „Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy közösen dolgozhattunk a Marvel Studios-szal és az Örökkévalókkal, hogy megmutathassuk saját szuperhősünket, az NX 450h+ modellt, amely az első mérföldkövet jelenti a Lexus jövőjébe vezető úton.”

 

Örülünk, hogy együttműködhetünk a Lexus márkával, hogy idő előtt bepillantást engedhessünk egyik új hősünk, a Kumail Nanjiani által játszott Kingo képességeibe. A Lexus kreatív kampánya kellően epikus, és képes az akció, a látvány és a humor olyan kiváló kombinációját nyújtani, amit majd a mozifilmben a rajongók is megtapasztalhatnak” – fogalmaz Mindy Hamilton, a Marvel Studios globális partnerségi marketingért felelős alelnöke az együttműködés kapcsán.

 

A két reklámfilm megalkotását a rendezőpáros, Anthony és Joe Russo irányította. A fivérek négy filmet is rendeztek már a Marvel Moziverzumban, közöttük a minden idők egyik legnagyobb bevételét hozó „Bosszúállók: Végjáték” című mozit is. Az igazán szemfüles nézők a reklámfilmben több Marvel Moziverzum utalást is felfedezhetnek. Annak érdekében, hogy a nézők a Marvel Moziverzumtól megszokott minőséget kapják, a vizuális effektek elkészítését az ebben a kategóriában Oscar-díjas Framestore vállalatra bízták.

 

A most debütáló reklámfilm adja majd az alapját annak a nagy horderejű marketingkampánynak, amely széles körben jelenik majd meg a médiában, kezdve a különleges eseményektől, egészen a Lexus márkakereskedésekig. A vadonatúj NX prémium crossover és a Lexus LS 500 luxus zászlóshajó pedig a filmben is megjelennek majd.

Az Európában nem forgalmazott Lexus IS 500 főszereplésével készült, az NX filmnél valamivel hosszabb változat az alábbi linken tekinthető meg: Lexus and Marvel Studios’ Eternals present | PARKING SPOT - YouTube

 

Az Örökkévalók

A Marvel Studios Örökkévalók című filmje egy csapat földönkívüli szuperhős történetét mutatja be, akik már az emberiség hajnala óta védik a Föld bolygót. Amikor a már rég elfeledett, Deviánsok névre hallgató szörnyetegek rejtélyes módon visszatérnek, az Örökkévalóknak újra össze kell állniuk, hogy még egyszer megóvják az emberiséget. A lenyűgöző szereplőgárda tagjai között ott van Gemma Chan, mint az emberszerető Sersi, Richard Madden, mint a mindenható Ikaris, Kumail Nanjiani, mint a kozmikus erővel bíró Kingo, Lia McHugh, mint az örökké fiatal, mégis öreglelkű Sprite, Brian Tyree Henry, mint az intelligens feltaláló Phastos, Lauren Ridloff, mint a szupergyors Makkari, Barry Keoghan, mint az örökké magányos, tartózkodó Druig, Don Lee, mint az erős Gilgamesh, Kit Harington, mint Dane Whitman, Salma Hayek, mint a bölcs spirituális vezető Ajak és Angelina Jolie, mint a heves harcos Thena. A filmet Chloé Zhao rendezte, míg a producerek Kevin Faige és Nate Moore, az ügyvezető producerek pedig Louis D’Esposito, Victoria Alonso és Kevin de la Noy voltak. A forgatókönyv átiratát Ryan Firpo & Kaz Firpo, míg a forgatókönyv eredeti részeit Chloé Zhao, valamint Chloé Zhao & Patrick Burleigh, illetve Ryan Firpo & Kaz Firpo készítették. A Marvel Studios Örökkévalók” című filmje 2021 november 4-én debütál a magyarországi mozikban.