Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk az LG
www.cloudmanager.hu
Szerver/Üzlet
sulaki - 2021-09-09

Telitalálat a HELL ENERGY és a HUNESZ együttműködése

A Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) bemutatta a magyar e-sport válogatott tagjait, akik hat játékban képviselik hazánkat az IESF világbajnokságon, a World Esports League küzdelmeiben és az európai Nations Cup versenyén. A magyar e-sport válogatott és a HUNESZ stratégiai partnere, hazánk vezető energiaital gyártója, a HELL ENERGY segíti a játékosok felkészülését és küzdelmeit a világ legjobbjai ellen a ma bejelentett együttműködés keretében.

Az eNET 2021-es kutatása alapján hazánkban a felnőtt lakosság 56 %-a, minimum 3,5 millió ember játszik számítógépen, konzolon vagy mobileszközökön, közülük több mint 640 ezren tekinthetők hardcore gamernek. Ők azok, akik e-sport játékot játszanak, versenyzők, vagy részt vettek már offline e-sport rendezvényen.

A hazai e-sportot és e-sportolókat a 2017-ben alakult Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) képviseli nemzetközi szinten. A HUNESZ részt vett az Európai E-sport Szövetség megalapításában és 2020 végén teljes jogú tagként csatlakozott a Nemzetközi E-sport Szövetséghez (IeSF), így kontinentális- és világeseményekre idén először delegálhat válogatott játékosokat, csapatokat. A mai sajtóeseményen bemutatott válogatott tagjait az IESF és az EEF szabályainak megfelelően választották ki, összesen hat játékban indulnak a nemzetközi megmérettetéseken: Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown's Battlegrounds, Tekken 7, eFootball PES 2021, Brawl Stars és Dota 2.

A magyar válogatott minden játék esetében a válogató versenyek legjobbjaiból állt össze. A versenyzők az IESF világbajnokságon, a World eSports League küzdelmeiben és az európai Nations Cup versenyén vesznek részt az ősz folyamán.

„Az elmúlt évben a Magyar E-sport Szövetség számos mérföldkövet tudhat maga mögött az e-sport társadalmi elismerésében folytatott úton. 2020. év elején részt vettünk az Európai E-sport Szövetség megalapításában, év végén teljes jogú tagként csatlakoztunk a Nemzetközi E-sport Szövetséghez. Az idei évben folytatódó országos versenyeink, edukációs programjaink mellett a legjelentősebb programunk a Magyar E-sport Válogatott felállítása. Mindez a videojátékos közegben hagyományteremtő vállalkozás, melyben nagy örömünkre szolgál, hogy HELL ENERGY stratégiai partnerünk lett. A HUNESZ célja, hogy a     HELL ENERGY támogatásával     megerősödve a magyar csapattal a nemzetközi- és világversenyeken a lehető legjobb eredményeket érjük el.” – nyilatkozta Biró Balázs György, a Magyar E-sport Szövetség elnöke.


“A hazai e-sportolókkal és streamerekkel való sikeres együttműködésünk után most újabb szintet lépünk azzal, hogy a magyar esport válogatott a HELL ENERGY támogatásával mérkőzik meg a világ legjobb gamereivel. A hazai és nemzetközi e-sport közösség nagyon fontos a számunkra, ezt igazolja az is, hogy idén februárban bevezettük a HELL ENERGY Gamer energiaital termékcsaládot. A designban és összetételben gamerekre szabott italokat hatalmas siker fogadta, reméljük a magyar válogatott tagjai is ilyen sikeresek lesznek az előttük álló nemzetközi megmérettetéseken! Büszkék vagyunk arra, hogy hazánk legjobbjait mi támogathatjuk!” – mondta el az HUNESZ és a HELL ENERGY közötti együttműködésről Schmidt Krisztián, a HELL ENERGY kreatív marketing igazgatója. Az IESF világbajnokságra november 14. és 20. között kerül sor Izraelben, a World Esports League világdöntőjének Dél-Korea ad majd otthont.

A HELL ENERGY és az e-sport kapcsolatáról

Idén februárban új termékcsaláddal jelentkezett a HELL ENERGY – a HELL Gamer Edition nem csak a videójátékok kedvelőinél aratott sikert: a 3 ízváltozatban elérhető termék teljesen új designnal, L-Arginin és Acetil-L-Karnitin aminosavakkal, megemelt B-vitaminnal* és 32 mg/100 ml koffeintartalommal vált széles körben népszerűvé.

Mindezek mellett, Magyarország piacvezető energiaitala, a HELL ENERGY már hosszú ideje együttműködik a hazai streamerekkel és e-sportolókkal, a HELL ENERGY állandó csapatában olyan nagy nevek szerepelnek, mint Kiss Ádám (AK), Bereznay Dani, Jordán Benedek (JordanBeast15) és Nagy Benedek (Beniipowa).

 

A magyar esport válogatott tagjai:

Counter-Strike: Global Offensive (IESF világbajnokság)

Török Norbert - msN
                Szedlár Kornél - Kory
                Fercsák András - Coolio
                Fodor Levente - Fleav
                Hegedűs Gábor - Gubi
                Boda Patrik - Bodito

PlayerUnknown's Battlegrounds (World Esports League)

Kemény Balázs - Prorix
                Rózsahegyi Balázs - rbbence
                László Dániel - dnKK
                Gyurcsán László - Fragger
                Bertók Péter - IamBP

Tekken 7 (IESF világbajnokság és World Esports League)

                Ambrus Zoltán András - Genzo

eFootball PES 2021 (IESF világbajnokság)

               Keresztes Hunor - Cujo

 

 

 

Brawl Stars (World Esports League)

Csomós János - SagittariusA
                Pásztor Dániel - Sos
                Mácsik Dávid - Tornado - M

Dota 2 (IESF világbajnokság)

Katona Tamás - Khealim              
                Burkus Bence Tamás - Solar       
                Kaszás Tamás - lowskill 
                Tarjáni Dominik - Drizzt
                Csáky Gergely - sky        
                Benedek Dániel - Zen

 

*Az állítás a B3, B5, B6, B12-vitaminokra vonatkozik.